Sanja priznava, da za postavo ne skrbi preveč, saj preveč rada dobro je, da bi lahko stradala. Foto: MMC RTV SLO
Sanja priznava, da za postavo ne skrbi preveč, saj preveč rada dobro je, da bi lahko stradala. Foto: MMC RTV SLO
Sanja Grohar za MMC

Čeprav je prejela že veliko nazivov, pravi, da ji še vedno največ pomeni naslov mis Slovenije, posebno mesto pa si zaslužita tudi Playboyevo dekle leta in fatalka leta 2006, njen naslednji izziv pa je osvojitev kakšne glasbene nagrade.

"Z manekenstvom se skorajda ne ukvarjam več in seveda je glasba moja prioriteta," pravi lepotica, ki se je tudi prijavila na Emo, a njena sklaba ni bila izbrana.

Sanja ni bila nikoli sramežljiva glede golote, a se ne namerava sleči za nobeno drugo revijo kot za Playboy. "Naj te razočaram: ne," je bil njen kratek in jedrnat odgovor na vprašanje, ali namerava kdaj posneti domači video v slogu Severine.

Čeprav je v medijih znana zaradi svoje privlačne zunanjosti, vseeno stavi na inteligenco. "Bolje biti inteligenten ... Lepoto se da tudi dodelati ali kupiti pri plastičnih kirurgih, če je kriza." Vseeno pa Sanja pravi, da je popolnoma naravna, a ne izključuje možnosti, da bi na stara leta obiskala plastičnega kirurga.

Velik spor z Nino Osenar?
Čeprav je bilo v medijih mogoče zaslediti veliko namigovanj o njenem sporu z Nino Osenar, Sanja govorice o prepirih zavrača. "Daj no, prosim te, ta tema je pa že tako zlajnana, da bolje ne more biti. Niti v eni stvari si nisva podobni in si ne želim, da bi si bili," pravi Sanja in dodaja, da se na slovenski medijski sceni najbolje razume s Saško Lendero, s katero tudi poslovno sodeluje.

Sanja Grohar za MMC