Bernie Ecclestone in Fabiana Flosi. Foto: AP
Bernie Ecclestone in Fabiana Flosi. Foto: AP

Milijarder Bernie Ecclestone in njegova žena Fabiana Flosi sta rojstvo otroka pričakala v Švici, kamor sta se preselila po izbruhu koronavirusa v Braziliji, kjer sta pred tem živela na Britančevi plantaži kave, piše The Sun. "Vse je bilo zelo preprosto. Porod je trajal 25 minut. Hvala bogu," je Flosijeva zapisala na družbenem omrežju.

Ecclestone je že oče trem hčerkam – 65-letni Deborah, 35-letni Tamari in 31-letni Petri. Deborah se je rodila v njegovem prvem zakonu z Ivy Bamford, drugi dve hčerki pa v drugem s Slavico Radić.

Dolgoletni vodja formule 1, ki bo oktobra praznoval 90. rojstni dan, je s 44-letno Brazilko poročen od leta 2012. Par je aprila sporočil, da pričakujeta otroka, kar je presenetilo številne in spodbudilo nekaj kritik, ki jih je Ecclestone hitro utišal. "Saj glede tega vendar ni nič nenavadnega. Zelo sem vesel, žena se je nečesa takšnega veselila že več let in srečen sem, da bo imela nekoga, ko mene ne bo več."

Ecclestone ima sicer pet vnukov in enega pravnuka. Še pred rojstvom sina je Flosijeva v enem izmed intervjujev šaljivo dodala: "Upam, da nikoli ne bo pokazal zanimanja za kar koli v povezavi s formulo 1."