Par je nosečnost razkril na premieri filma Detektiv Pikachu. Foto: EPA
Par je nosečnost razkril na premieri filma Detektiv Pikachu. Foto: EPA
Blake Lively in Ryan Reynolds gotovo sodita med najsrečnejše in najlepše pare Hollywooda. Foto: Reuters
Blake Lively in Ryan Reynolds gotovo sodita med najsrečnejše in najlepše pare Hollywooda. Foto: Reuters

Par družinsko življenje vse od poroke leta 2012 vestno skriva pred očmi javnosti, zato še ni znano, ali sta dobila tretjo hčer ali prvega sina. Predstavnik za odnose z javnostmi mamice Blake je sporočil, da se je porod uspešno zgodil pred približno dvema mesecema, otrok in mati pa se počutita dobro. Tudi za rojstvo njunih prvih dveh otrok, sester James in Inez, smo izvedeli šele nekaj tednov po rojstvu.

Blake in Ryan sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka, a sta bila takrat še oba v zvezi in sta le prijateljevala. Romantično sta se zapletla po dvojnem zmenku, na katerem sprva nista nameravala zmenkariti drug z drugim. “To je morala biti precej nerodna situacija za najina spremljevalca. Morala bi se posvečati njima, a sva na drugi strani mize med seboj prirejala pravi romantični ognjemet” se je zmenka spominjal Reynolds.

Blake je za medije že večkrat povedala, da si želi velike družine, zato tretji otrok verjetno ne bo zadnji član njune družine. Otroke sicer vzgajata stran od hollywoodskih žarometov, v idiličnem Bedfordu v zvezni državi New York. "Z Blake filmov ne snemava hkrati. Če ona snema na Tajskem, jaz pa v Vancouvru, se preprosto nikoli ne bi videla. Delujeva kot enota in to se je za naju izkazalo res super," je za revijo People povedal Reynolds. "Otroka sta z nama in družina ostaja skupaj – in kjer je družina, je dom. Tako da ne glede na to, ali smo v Španiji ali Utahu ali New Yorku, dokler smo skupaj, smo doma."