Vsi so ju že videli pred poročnim oltarjem ... po enem letu in pol pa sta se razšla. Foto: EPA
Vsi so ju že videli pred poročnim oltarjem ... po enem letu in pol pa sta se razšla. Foto: EPA
Minka Kelly
Sean Penn naj bi na zmenek povabil igralko Minko Kelly. Foto: EPA

Na zmenek je povabil Minko Kelly.

Ameriški Us Weekly poroča, da je igralec slaba dva tedna po tem, ko je svet obkrožila novica o razhodu z južnoafriško igralko, že pripravljen na nova poznanstva in avanture. 54-letni zvezdnik filmov Skrivnostna reka, Milk, 21 gramov in drugih je na zmenek povabil igralsko kolegico Minko Kelly, ki je med drugim nastopala v seriji Skoraj človek.

Tabloid TMZ je prvi objavil fotografije Seana in Minke, ki sta v družbi svojih prijateljev (on naj bi v Napo priletel s prijateljem, ona pa je ne večerjo povabila prijateljico) proslavila igralkin 35. rojstni dan. Praznovanje v prestižni restavraciji The French Laundry v Napi pa naj bi organiziral prav Sean.

Neimenovani vir je za Us Weekly povedal, da je to bil prvi (uradni?) zmenek igralcev, ki sta se spoznala na enem izmed dobrodelnih dogodkov, kjer so zbirali denar za Haiti. Igralca se odlično razumeta, čas pa bo pokazal, kam ju bo njuno druženje vodilo, je še dodal neimenovani vir.

Od Madonne do Charlize
Sean Penn, ki je bil poročen z igralko Robin Wright in pevko Madonno, osvojil pa je tudi igralko Scarlett Johansson, je bil nazadnje v zvezi z igralko Charlize Theron.

O njej je govoril kot o ljubezni svojega življenja, nadel ji je zaročni prstan, vložil je zahtevek za posvojitev njenega sina Jacksona ... Ko so vsi pričakovali novico o novih hollywoodskih zakoncih, pa je v Hollywoodu odjeknila novica, da sta se zvezdnika razšla. O razlogih za nenadni razhod ni za zdaj nič znanega, v javnost je pricurljalo le, da je Charlize tista, ki se je odločila končati razmerje - Seana naj bi čisto odrezala, ni se mu več oglašala na telefonske klice, ni pa mu odgovarjala niti na sporočila, je še zapisal Us Weekly.

Minka Kelly je bila nekaj let v zvezi z igralcem Chrisom Evansom, pa tudi z nekdanjim igralcem bejzbola Derekom Jeterjem.