Charlize in Sean sta v zadnjem letu neločljiva. Foto: Reuters
Charlize in Sean sta v zadnjem letu neločljiva. Foto: Reuters

V Južni Afriki rojena oskarjevka je za britansko izdajo revije Elle spregovorila o svojem najnovejšem filmu, The Last Face, ki ga je režiral prav 54-letni Penn. Theronova je dejala, da je bil skupen projekt precej velika preizkušnja.

"Če pustimo ob strani, da je moj partner, je tudi ljubezen mojega življenja; prvič se mi je zdelo, da se moje delo resnično preliva v moje življenje, kar je stvar zelo otežilo," je priznala. "Bili so trenutki, ko sem bila izjemno krivična do njega. In trenutki, ko sem se počutila, da je bil on izjemno krivičen do mene. Ampak ob tem se zaveš, da ne glede na to, kako komplicirano postane vse, je prioriteta (najina) zveza."

Od prijateljev do ljubimcev
Oskarjevca sta prijateljevala skoraj 20 let, v tem času pa sta bila oba vpletena v dolgoletni zvezi. Lani je med njima preskočila iskrica in zdaj sta skupaj že več kot leto dni. "Sem zelo, zelo srečno dekle. Mislim, da nihče izmed naju niti v enem trenutku ni pomislil, da bo to, kar imava danes, sploh mogoče," je povedala Theronova pred kratkim za revijo Esquire.

Pred nekaj meseci, ko je novinar francoskega Le Parisiena Penna povprašal o njegovem "dekletu", ga je igralec naglo popravil: "Ne, ne, oprostite, Charlize ni moje dekle. Ona je ljubezen mojega življenja."
Penn je bil do leta 2010 14 let poročen z igralko Robin Wright, s katero ima dva otroka, medtem ko je bila Theronova med letoma 2001 in 2010 v zvezi z igralcem Stuartom Townsendom.