Par je razmerje potrdil maja lani in s tem v javnosti sprožil plaz ogorčenja. Na kritike se je igralec odzval s komentarjem: “Ne moremo izbirati, v koga se bomo zaljubili.” Par se je po nekajmesečni zvezi zaročil oktobra prejšnje leto. Načrte za veliko poroko na Havajih so jima prekrižale izredne razmere zaradi pandemije, zato sta slovesnost izpeljala v nekoliko skromnejši, predvsem pa skrivnostnejši obliki. Igralec, znan po vlogah v filmih Past za starše in Dan po jutrišnjem, se je z izbranko na začetku junija poročil na intimni slovesnosti brez navzočnosti družine ali prijateljev. Kot je bilo razkrito, se je poroka v Santa Barbari zgodila spontano.

"Bila je najlepša nevesta na svetu," je Quaid povedal o plavolaski in poudaril, da je bilo na poroki vse odlično. “Starostne razlike sploh ne opaziva, med nama je nekaj brezčasnega. Sva ljubezenska in življenjska partnerja. To je ljubezen in ljubezen vedno najde način, da te preseneti.” Igralec je za revijo People poudaril, da imata veliko pomembnih stvari skupnih. “Oba sva kristjana in Bog je v najinem odnosu močno navzoč že od samega začetka. Menim, da od tod izvira resnična moč.”

Savoiejeva, ki trenutno končuje doktorat iz računovodstva, je poudarila moževo zrelost. “Oba sva morala skozi določene stvari, da sva postala osebi, kot sva danes. Zdaj sva pripravljena drug na drugega.”

Poročen že trikrat

Quaid je bil prvič poročen z igralko P. J. Soles, od 1978 do 1983. Najbolj znana je njegova zakonska zveza z igralko Meg Ryan, s katero ima 28-letnega sina Jacka. Njegova tretja žena je bila nepremičninska agentka Kimberly Buffington, s katero se je leta 2004 poročil na svojem ranču. Toda idila ni trajala, saj je Kimberly leta 2012 vložila ločitev. Ločitev je postala uradna aprila 2018, par pa ima skupno skrbništvo nad 11-letnima dvojčkoma Thomasom Boonom in Zoe Grace.