V modnem svetu se je dolgonoge Karlie prijel vzdevek 'Telo', s katerim so nekoč označevali avstralski model Elle MacPherson. Foto: EPA
V modnem svetu se je dolgonoge Karlie prijel vzdevek 'Telo', s katerim so nekoč označevali avstralski model Elle MacPherson. Foto: EPA

Lepa Karlie, ki se je v sredo z drugimi angelčki sprehodila po brvi v spodnjem perilu Victoria's Secret, naj bi se na neki zabavi ves čas držala 27-letnika, ki je med drugimi podvigi eden glavnih investitorjev v vse bolj priljubljeno družabno omrežje Instagram. Kot pravijo očividci, sta "zelo prikupen par".

Član vplivnega newyorškega "klana" Kusher je mlajši brat medijskega mogotca Jareda Kushnerja, moža Ivanke Trump, pa tudi dober prijatelj hollywoodskega zvezdnika Ashtona Kutcherja.

Karlie se je pred njim sestajala z igralcem ameriškega nogometa Samom Bradfordom iz ekipe St. Louis Rams (rjavolaska prihaja prav iz St. Louisa v Missouriju), poleg manekenstva pa skupaj s kolegico Joan Smalls, prav tako angelčkom Victoria's Secret, vodi osveženo različico MTV-jeve oddaje House of Style, ki jo je v 90. vodila supermanekenka Cindy Crawford.

Več kot 180 cm visoka Karlie Kloss, ki rada peče piškote in kolesari, ima zelo prepoznavno elegantno hojo, kot pravi, ji je pri izpopolnjevanju nastopov na modnih brveh veliko pomagala njena baletna izobrazba.

Oglejte si nekaj fotografij dolgonoge Američanke.