Peters in Andersonova sta bila poročena vsega 12 dni. Foto: AP
Peters in Andersonova sta bila poročena vsega 12 dni. Foto: AP

"Ni treba poudarjati, da ko mi je Pam pisala, da se želi poročiti, so bile to zame kot sanje, čeprav sem bil zaročen z drugo in ta dama se je ravno selila k meni," je povedal 74-letni Peters ta mesec za Page Six.

Zdaj je sporočil, da se je vrnil k 34-letni svetlolasi igralki Julii Faye West, ki močno spominja na mlado Andersonovo. Peters pravi, da tokrat nista zaročena. Zadnji film Westove, "Reality Queen!" z Denise Richards in Mikom Tysonom, je premiero doživel januarja.

Spletna biografija igralke iz leta 2014 navaja, da Westovo, kot Andersonovo, "strastno skrbi za dobro živali" in da je "rešila nešteto živali". Prav tako je avtorica knjig, ki "spodbujajo k pozitivnosti in samozavesti".

Išče "popolno nepopolnega" moškega

Lani je v intervjuju za švedski FHM povedala, da "uživa v duhovnem popotovanju v vse vidike dobrega počutja". Svojega idealnega moškega opisuje kot "popolno nepopolno človeško bitje, ki jo ljubi, kot da bi bila z njim razcvetena vrtnica".

Peters je za Page Six še povedal, da je med njima z Westovo kljub razhodu in nagli poroki "vse v redu".

52-letna Andersonova in 22 let starejši Peters sta 21. januarja sporočila, da sta si na skrivaj pred ožjimi družinskimi člani obljubila večno zvestobo.

Par se je sicer spoznal že pred več kot 30 leti na zabavi v Playboyevi graščini. Andersonova je Petersa takoj osvojila in sta se nekaj časa videvala, nato pa sta se njuni poti razšli – do letos.