Jennie in Tori bosta pri 40 morda spet skupaj stali pred kamerami. Foto: EPA
Jennie in Tori bosta pri 40 morda spet skupaj stali pred kamerami. Foto: EPA

Po poročanju Deadline naj bi se 41-letna Garthova pogajala o tem, da bi se 40-letni Spellingovi pridružila na snemanju pilotne epizode mreže ABC Mystery Girls. Možnosti za dosego dogovora so menda dobre.

Da bo Tori Spelling glavna zvezdnica omenjene serije, je znano že od poletja, zanj je zasnovo skupaj s Shepardom Boucherjem napisala sama. Gre za komedijo o nekdanji starleti (Spelling), ki se začne ukvarjati z razvozlavanjem zločinov s svojo nekdanjo soigralko iz tv-serije (najverjetneje Garthova), potem ko priča nekega zločina ne želi izdati informacij nikomur drugemu, razen prav njima.

Jennie in Tori sta ostali prijateljici tudi po koncu snemanja tv-serije Beverly Hills, s katero smo odraščali v 90. Svoji vlogi Kelly Taylor in Donne Martin sta leta 2009 ponovili kot gostji v novi različici Beverly Hillsa.

Jennie ima iz zakona z igralcem Petrom Facinellijem, s katerim sta se razšla lani, tri hčerke, Tori pa je poročena z Deanom McDermottom, s katerim imata dva sinova in dve hčerki.

Spellingova je hči slavnega in bajno bogatega pokojnega tv-producenta Aaarona Spellinga (njegovo premoženje so ocenjevali na pol milijarde dolarjev), po očetovi smrti leta 2006 pa je zaradi slabih odnosov z materjo Candy, ki je bila pooblaščena za izvršitev moževe oporoke, dobila le "skromnih" 800.000 dolarjev dediščine. A naj bi se glede milijonov na banki bolje pisalo Torijinim otrokom, ki jim je babica bolj naklonjena.