Culkin se je v zadnjem času bolj kot z igro ukvarjal z glasbo, saj je ustanovil
Culkin se je v zadnjem času bolj kot z igro ukvarjal z glasbo, saj je ustanovil "protifolkovsko" zasedbo The Pizza Underground. Foto: YouTube

35-letni igralec, ki se je dolgo bojeval z zasvojenostjo z mamili, se vrača v svet zabave in blišča. Pridružil se je igralskemu ansamblu nove spletne humoristične serije DRYVRS. V njej se predstavi v popolnoma drugi luči, kot so ga vajeni njegovi oboževalci iz serije Sam doma. V prvi epizodi, kjer je v ospredju božična tematika, je tako obdan z vsem drugim kot z božičnimi jelkami, lučmi in darili.

Serija zasleduje dogodivščine štoparja (upodablja ga Jack Dishel), ki posluša zgodbe nenavadnih voznikov, ki jih sreča. In na njegovi prvi vožnji je naletel na malce razdraženega Culkina, za katerega se hitro izkaže, da se je znova vživel v vlogo McCallisterja. Ko se razve, da Caulkin niti ne zna voziti avtomobila, se z Dishelom zamenjata na sedežih. Nato pa se začne monolog nekdanjega otroškega zvezdnika.

"Kaj pravite na to? J**** Božič, a tvoja cela družina gre na počitnice brez tebe. Moral sem obraniti hišo od dveh psihopatov. Bil sem samo otrok in danes imam more, kako me tisti plešasti čudak preganja. Vzeli so s seboj mojega idiotskega brata, a pozabili na mene, j*** najslajšega osemletnika na vsem svetu," pravi Culkinov lik v novi seriji.