Zsa Zsa je po smrti Elizabeth Taylor napovedala, da bo ona naslednja. Foto: EPA
Zsa Zsa je po smrti Elizabeth Taylor napovedala, da bo ona naslednja. Foto: EPA
Frederic von Anhalt
Frederic von Anhalt je imel pred poroko z Zsa Zso desetletje dolgo afero s Playboyevo zajčico Anno Nicole Smith. Foto: EPA

Da, res je. 67-letni princ je svojo, milo rečeno nenavadno, željo, zaupal v pogovoru za CNN. Dejal je, da pot do materinstva svoje žene vidi prek darovalke jajčeca in njegove sperme, dojenčka pa bi rodila nadomestna mati. "Opravil sem že nekaj preiskav glede darovanja in ujemanja krvi, tako da nameravam postopek začeti naslednji teden," je dejal in dodal, da se je povezal z zdravnikom Markom Surryjem z Beverly Hillsa.

Novica je mnoge bralce začudila, Zsa Zsajinega edinega otroka, hčer Francesco Hilton, pa resnično šokirala. "To je skrajno nenavadno," je dejala 64-letna Francesca, ki se je rodila v zakonu Zsa Zse s hotelskim mogotcem Conradom Hiltonom.

Priimek Gabor naj gre iz roda v rod
A von Anhalt ne vidi težav pri njegovem otroku. Izjavil je: "Sem upokojen, zato bom jaz brez težav skrbel za naraščaj." Dodal je, da bi zdravniški postopek lahko stal okoli 100.000 ameriških dolarjev. Trdi, da se njegova žena z načrtom strinja, saj si močno želi, da priimek Gabor ne bi izumrl z njeno smrtjo. Nobena izmed dveh njenih sester ni imela otrok, Zsa Zsajina hči Francesca pa raje uporablja priimek Hilton.

Kot je znano, ima igralka v zadnjem letu hude zdravstvene težave, zaradi katerih so ji morali operirati kolk in odrezati nogo. Vse od avtomobilske nesreče leta 2002 pa ne more hoditi.

Naj sliši otroški jok
Princ, ki je do plemiškega naslova prišel, ko ga je že kot odraslega posvojila neka Nemka, je že deveti mož Zsa Zse Gabor. V zadnjih mesecih se je pritoževal nad visokimi stroški, ki jih s seboj prinaša zdravljenje njegove žene. "Trenutno je v slabem stanju, a kljub temu nisem izgubil upanja. Želim si, da bi lahko videla najinega dojenčka, slišala otroški jok, se dotikala njegovih las. V življenju potrebujemo neki smisel. Če bo žena umrla pred menoj, bom sam ta smisel izgubil."

Na Madžarskem rojena igralka, druga od treh znanih sester Gabor, je zaslovela tako po igralskih dosežkih kot zvezdniškem vedenju in mnogih porokah.