25-letna hči ameriške političarke je maja s svojimi sledilci na Instagramu delila novico o naraščaju. "In potem smo bili štirje," je pisalo na fotografiji, ki jo je objavila na svojem družbenem omrežju. Z možem Rickyjem Baileyjem nista skrivala navdušenja, da pričakujeta dvojčka.

Načrtovan decembrski rok sta dvojčka prehitela za dober mesec, presrečna Willow pa je že objavila prve fotografije. "Banks in Blaise ... dekleti, tako zelo smo zaljubljeni v vaju," je na svojem družbenem omrežju zapisala novopečena mamica. Ljubka fotografija prikazuje dvojčici, v ujemajočih se rožnatih, pikčastih pižamah.

Veselo novico je s svojimi oboževalci delila tudi nekdanja guvernerka Aljaske. "Banks & Blaise – dvakratna sreča," je pripisala k fotografiji in čestitala mladima staršema.

Razvpite zgodbe Palinovih
Družina Palin je sicer vedno poskrbela za zgodbe, ki so polnile stolpce tabloidov. Medtem ko je najmlajša hči Bristol pri rosnih 17 letih postala mama in je bil 26-letni Track aretiran zaradi fizičnega nasilja nad svojo partnerico, sta letos jeseni Sarah in Todd Palin napovedala še ločitev – na fotografiji pa sta skupaj pozirala z novopečenima vnukinjama.