Skladba ima preprost naslov – Order!, v njej pa je ob zvokih elektronskih ritmov slišati tudi druge besede Bercowa, s katerimi je kar deset let vodil burne seje parlamenta in miril poslance.

"John Bercow je verjetno najbolj rokenrolski politik v celotni sagi o brexitu. V tem času so imeli Britanci tri premierje, a meni se je zdel Bercow glavni protagonist v celotni zgodbi. Morda sem v njegovi zgodbi videl tudi del svoje – poleg tega, da sem didžej, sem tudi bobnar, bobnarji pa smo vedno v senci pevcev. A njemu se je uspelo prebiti v ospredje," je dejal Schack.

Dodal je, da se s skladbo ni želel postaviti na nobeno stran – ne med zagovornike ne med nasprotnike brexita, ampak le želel pričarati nasmeh na obraze ljudi. "Vseeno upam, da bo Bercow slišal mojo skladbo in da mu bo všeč. Zdi se mi, da ima kar dober smisel za humor ..."

Skladba Order! je do zdaj na YouTubu zbrala 79.000 ogledov, v njej pa v podobi lutk poleg Bercowa poplesavata tudi premier Boris Johnson in vodja opozicije Jeremy Corbyn.

Bercow je položaj predsednika britanske poslanske zbornice zapustil v ponedeljek, saj so parlament zaradi predčasnih volitev, ki bodo potekale 12. decembra, razpustili.