Čeprav si je izziv izmislila 74-letna glasbenica, zanj sploh ni potreben glasbeni talent. Vse se je začelo, ko je glasbena ikona Dolly Parton na svojem omrežju Instagram delila kolaž štirih fotografij, ki prikazuje vedenje ljudi na Linkedinu, Facebooku, Instagramu in aplikaciji za zmenke Tinder. “Najdi si žensko, ki zmore vse,” je podpisala fotografijo.

Na fotografiji, ki jo je izbrala za Linkedin, je pokazala svojo poslovno plat, za Facebook je izbrala sproščeno, nasmejano fotografijo, na kateri nosi božični pulover. Svojo ustvarjalno plat je pokazala na fotografiji za Instagram, daleč najbolj drzna pa je bila "izbranka" za Tinder, kjer je oblečena v Playbojevo zajčico.

Izziv je kmalu postal viralen, pridružili pa so se mu že številni zvezdniki, piše Time. Že takoj naslednji dan je svoj kolaž objavila ameriška komičarka in voditeljica Ellen DeGeneres. Fotografijo je podpisala v svojem slogu: “Ko te agent vpraša, ali se znajdeš v različnih vlogah.”

Izzivu se je kmalu pridružil tudi voditelj Jimmy Kimmel, ki se je pošalil tudi na račun ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

S šaljivo fotografijo je navdušila tudi Oprah Winfrey.

Izzivu so se pridružili še Janet Jackson, Celine Dion, Mariah Carey, Jared Leto, Arnold Schwarzenegger, Mark Ruffalo in številni drugi.

Poleg tujih zvezdnikov so zanimivosti sledili tudi znani Slovenci. Med prvimi sta bila radijska voditelja Tim Kores - Kori in Tanja Kocman, oba sta ob fotografiji zapisala, da se lahko vedno prilagodita. Izzivu se je pridružila tudi ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek.