Stormy Daniels je odprla berlinski erotični sejem, promovira pa tudi knjigo Popolno razkritje. Foto: Reuters
Stormy Daniels je odprla berlinski erotični sejem, promovira pa tudi knjigo Popolno razkritje. Foto: Reuters

39-letna Stormy s pravim imenom Stephanie Clifford, ki jo je njen predstavnik opisal kot "eno največjih ameriških zvezd", je slavnostno prerezala trak, ob njej pa so stala še štiri dekleta. Pri tem Stormy ni spregovorila niti besede, pomahala je le zbrani množici in se nastavila fotografom.

Danielsova ima zadnje dni veliko obveznosti, saj je na začetku oktobra izšla njena knjiga spominov Popolno razkritje (Full Disclosure), v katerih je med drugim zapisala, da je njeno življenje veliko zanimivejše kot srečanje z Donaldom Trumpom. A kljub temu je velik del knjige posvečen prav domnevnemu razmerju z ameriškim predsednikom, v knjigi razkriva podrobnosti o njuni aferi, piše o pravnih bitkah, ki jih vodi s Trumpom in njegovo ekipo, piše pa tudi o življenju pornoigralke ...

Stormy v knjigi Trumpa opisuje kot bogatega klovna, polnega samega sebe, ki je pripravljen lagati in varati, ne da bi trenil z očesom. Danielsova je v knjigi zapisala tudi, da se seksanja s Trumpom spominja z gnusom, vendar je šlo z njene strani za poslovno transakcijo, ker ji je obljubil vlogo v njegovi oddaji Vajenec.

Trump zanika razmerje
Američanka je v intervjuju za CBS povedala, da je imela leta 2006, le nekaj mesecev po rojstvu Barrona Trumpa, sina Donalda in Melanie Trump, z zdajšnjim predsednikom večkrat spolne odnose. Potrjeno in dokazano je, da je nekdanji Trumpov odvetnik Michael Cohen pred volitvami 2016 nakazal Danielsovi 130.000 dolarjev za molk o razmerju s Trumpom.

Trump je razmerje zanikal tudi prek novega odvetnika Rudyja Giulianija. Oglasila se je tudi Bela hiša: "Predsednik odločno in jasno zavrača in je do zdaj tudi vztrajno zanikal te neutemeljene trditve, ki jih je izrekla Stormy Daniels," je dejal tiskovni predstavnik Bele hiše Raj Shah.

Danielsova Trumpa tudi toži zaradi obrekovanja, ker jo je javno označil za lažnivko.

Melanie obtožbe o nezvestobi ne skrbijo
Trumpova domnevna razmerja je komentirala tudi ameriška prva dama, Melania Trump. V intervjuju za televizijski kanal ABC je poudarila, da ljubi svojega moža in da razmišlja o "veliko pomembnejših stvareh", kot da se ukvarja z govoricami o domnevni moževi nezvestobi.