Tudi možje (in žene) postave se morajo kdaj podkrepiti. Foto:
Tudi možje (in žene) postave se morajo kdaj podkrepiti. Foto:

Policist Wendell Adams je potožil, da je bil hamburger, ki ga je naročil v McDonald'su v georgijskem Union Cityju, tako zanič, da je zaradi njega bruhal. Kendro Bull, ki je priznala, da je po nesreči potresla policistovo malico s preveč soli, pa so obtožili malomarnosti.

Predstavnik tamkajšnje policije George Louth je povedal: "Vprašanje je, ali je sploh vedela, da gre za policista. Vedela pa je, da hrana ne ustreza njihovim standardom, a jo je vseeno prodala."

20-letna mati samohranilka se je zdaj pritožila, da je izgubila del zaslužka in morala noč preživeti pod policijskim nadzorom. Bullova je razložila, da je pripravljala meso za hamburger, ko je po nesreči v posodo padlo preveč soli in popra, ki ju je sodelavec nato poskušal odstraniti.

Zakaj ni nehal jesti po prvem grižljaju?
Spekla in pojedla je enega od preveč začinjenih hamburgerjev med odmorom za večerjo (in očitno preživela), preostale pa prav tako spekla in eden izmed njih je končal v želodcu uradnika Adamsa. Kendra se zdaj sprašuje: "Če je bilo meso preslano, zakaj ni ugriznil vanj samo enkrat in ga vrgel stran?" V državnem kriminalističnem laboratoriju pa testirajo vzorec omenjenega hamburgerja.