Jaguar s karavano
Jaguar s karavano "The art of performance tour" mami kupce v tridesetih državah. Foto: M. Kr.
Jaguar
Jaguar je v minulih letih precej razširil ponudbo prestižnih modelov. Foto: M. Kr.

Zastopstvo znamk Jaguar in Land Rover je namreč prešlo pod okrilje madžarskega podjetja Wallis Adria, ki ima regionalni sedež za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, BiH, Makedonijo in Albanijo v Zagrebu. Za prodajo in servisiranje vozil jaguarjev in land roverjev bo na slovenskem trgu skrbelo podjetje A-Cosmos, pooblaščeni serviser pa ostaja tudi podjetje Summit Avto.

Pri zastopniku in ekskluzivnem prodajalcu zagotavljajo, da bodo poskrbeli za kakovosten pristop k prodaji in servisiranju vozil obeh prestižnih znamk in med drugim napovedujejo nov in večji prodajno servisni center, ki naj bi vrata odprl konec prihodnjega leta ali najkasneje leta 2018 ter širitev ponudbe modelov obeh znamk.

Prvi novosti, ki ju bodo slovenskim kupcem predvidoma ponudili v začetku prihodnjega leta bosta range rover evoque cabrio, ki ga je sicer na nekaterih trgih že mogoče kupiti in povsem novi land rover discovery, ki bo svetovno salonsko premiero prestal čez nekaj tednov na avtomobilskem salonu v Parizu.

Več kot dvesto morebitnih slovenskih kupcev modelov iz ponudbe znamke Jaguar pa danes in jutri, na slovenskih cestah preizkuša aktualne modele v okviru reklamne karavane »The art of performance tour«, ki se bo ustavila v 30 državah sveta.