Armaturno ploščo škode fabie lahko lastnik okrasi s fotografijo po svojem okusu. Foto: Škoda
Armaturno ploščo škode fabie lahko lastnik okrasi s fotografijo po svojem okusu. Foto: Škoda

Škoda bo v novi generaciji mestnega modela Fabia ponudila nove možnosti prilagajanja vozila potrebam kupcev.
Kupci nove škode fabie bodo lahko v armaturno ploščo vstavili svoje najljubše fotografije in jih odstranili, kadarkoli bodo to želeli ter nadomestili z drugimi fotografijami. Proizvajalec vozil želi s to možnostjo še bolj poudariti povezanost voznikov z vozilom.
Potisk na samolepilni foliji
Fotografija standardne velikosti se natisne na samolepilno folijo, ki jo lahko kupec sam ali pa trgovec prilepi na armaturno ploščo. Fotografija stane okoli 17 evrov, kupci pa si lahko že natisnjene izberejo v Škodini e-trgovini ali pa ustvarijo svojo fotografijo: na armaturno ploščo lahko na primer nalepijo družinsko fotografijo. Velikost fotografije, ki jo morajo naložiti na spletni strani, ne sme biti manjša od 10 MB, razmerje pikslov mora biti najmanj 1732 x 816.

Ko želi lastnik vozilo prodati, fotografijo v nekaj sekundah enostavno odstrani brez vidnih posledic na armaturni plošči avtomobila.
Personalizacija v razcvetu
Proizvajalci vozil personalizaciji avtomobilov posvečajo vse več pozornosti, še posebej v razredu malih mestnih avtomobilov. Na začetku so kupci lahko izbirali dvobarvno karoserijo in raznorazne nalepke na vozilih.
Opel pri adamu ponuja več kot 30.000 različnih možnih barvnih kombinacij, pri Toyotinem aygu pa lahko lastniki mestnega vozila zamenjajo posamezne dele na vozilu, na primer rdečo masko vozila lahko zamenjajo s črno ...