Šarmantni srebrnolasi Anderson je eden najprepoznavnejših obrazov CNN-a in ameriške televizije sploh. Foto: CNN
Šarmantni srebrnolasi Anderson je eden najprepoznavnejših obrazov CNN-a in ameriške televizije sploh. Foto: CNN
Slačenje (znanih) moških - poslanstvo revije Playgirl od leta 1973 dalje.

Tiskovni predstavnik žgečkljive revije, namenjene pretežno ženskam (in gejem), Daniel Nardicio je dejal, da se fotografija "Silver Foxa" (Srebrni lisjak), kakršen je Andersonov vzdevek, išče za naslednjo številko revije, v kateri bo objavljen seznam "10 mož, ki si jih želimo videti gole".
Anderson, sin slavne ameriške dedinje Glorie Vanderbildt in eden najprepoznavnejših obrazov ameriških poročevalcev, se je na seznamu uvrstil na sam vrh.
"Ima karizmo, ki privlači veliko naših bralcev, poleg tega pa je zdaj ves mišičast, tako da ni le pameten, ampak tudi vroč," razlaga Nardicio. "Tako naši bralci kot bralke obožujejo Andersona."

Nova tarča
43-letnik, ki se je znašel v novicah, ko so ga napadli med nedavnimi egiptovskimi protesti, je te dni sredi kaosa na Japonskem. Sam se glede svoje spolne usmerjenosti ni nikdar izrekel, se pa redno uvršča na sezname "najvplivnejših homoseksualcev v ZDA".

Nagrada za ovekovečenje Cooperjevih intimnih delov je bila razpisana le nekaj dni za tem, ko se je igralec Jake Gyllenhaal znašel v središču pozornosti zaradi podobne nadloge. Pretirano agresiven oboževalec je namreč zvezdniku Gore Brokeback sledil na stranišče na filmski premieri v Austinu in ga skušal slikati med uriniranjem. Sledil je manjši pretep, Gyllenhaala pa je incident močno razburil.

Prav omenjeni dogodek naj bi zdaj Nardicia pripravil do tega, da je ponudbo umaknil. "Premislil sem si in umaknil nagrado, glede na to, da Anderson zdaj poroča z Japonske, in zaradi incidenta z urinskim zalezovalcem Jaka Gyllenhaala," je Nardicio povedal za E!Online.