Čeprav igralko povezujejo z Alexom Rodriguezom, Cameron zatrjuje, da je samska. Foto: EPA
Čeprav igralko povezujejo z Alexom Rodriguezom, Cameron zatrjuje, da je samska. Foto: EPA

Plavolasa igralka je za priljubljeno moško revijo odkrito spregovorila o svojem zasebnem življenju, beseda pa je nanesla tudi na njeno spolno življenje. Ob tem je igralka dejala, da je spolnost zelo težko definirati, da pa je lahko zelo drugačna od ljubezni. Najbolj je presenetila njena izjava, da jo privlačijo tudi ženske: "Če me neka ženska na primer privlači spolno, to še ne pomeni, da želim biti zaljubljena vanjo. Tudi če spim z žensko, to ne pomeni, da sem lezbijka."

"Ne hodim z Alexom, srečna sem sama"
37-letnica je v intervjuju za Playboy med drugim zanikala, da je v zvezi z Alexom Rodriguezom ter da je srečna s svojim samskim stanom: "Ne, ne in ne. V zvezah sem od svojega 16. leta in zadnja tri leta nisem v zvezi, kar mi trenutno odgovarja. Zdaj želim biti v zvezi le sama s seboj."

Čeprav trenutno ne želi zveze, se Cameron, če ji je moški všeč, rada odzove povabilu na zmenek. Slednjih naj ne bi zapeljiva igralka prejela veliko, saj meni, da se je moški bojijo: "Veliko je potrebno, da moški povabi ven dekle, kot sem jaz, a s tem ne mislim, da sem nekaj posebnega. Enostavno se me bojijo."

Cameron: Ljudje potrebujemo seks
Zapeljiva igralka, ki je tudi v 37. letu videti osupljivo, je, kot smo že poročali v enem izmed intervjujev, odkrila recept za dober videz: "Vodnjak mladosti zame je telovadba, zdrava dieta, veliko vode, veliko smeha in veliko spolnosti - da, ljudje potrebujemo seks. Je zdrav, je naraven, je tisto, za kar smo na svetu."