George Clooney se je v intervjuju spomnil svojih prvih stikov s spolnostjo. Foto: EPA
George Clooney se je v intervjuju spomnil svojih prvih stikov s spolnostjo. Foto: EPA

Clooney se je za izlet v preteklost odločil med pogovorom za novo številko slavne revije Rolling Stone, ki je izšla danes in povedal, da je prvi orgazem doživel, ko je bil star komaj šest let. "Zgodilo se je med plezanjem je vrvi, ko sem bil star približno šest let. No, nič ni prišlo ven, ampak vsi ostali elementi so bili prisotni. Spomnim se, da sem nato prilezel do vrha, karobvisel tam in si mislil - o, moj bog, to pa je čudovit občutek!," je slavni igralec opisal dogodek iz otroštva.

Za prvi spolni odnos pa se je hollywoodski šarmer odločil deset let pozneje, pri sladkih šestnajstih, vendar izgubo nedolžnosti pri tej starosti zdaj obžaluje: "Bil sem mlad, zelo mlad, premlad za to".

Greh, ni greh?
V letih med prvim organzmom in prvim dejanskim spolnim odnosom pa je zdaj 50-letni Clooney prišel do dognanja, da je masturbacija »ključna« - čeprav grešna - razvada. Da bi se svojih grehov spokoril, pa je nato katoliško vzgojen oskarjevec »napolnil svoje čevlje s peskom« in skakal z vrha pograda, a nazadnje sklenil, da po njegovi interpretaciji Biblije ta dovoljuje samozadovoljevanje. »Na splošno ni tam nobenega člena o tem, kako ne bi smel vzeti v roke svojega kapitana,« je pojasnil v intervjuju.