Milla je postala tudi zaščitni obraz za Campari. Foto: Vanity Fair
Milla je postala tudi zaščitni obraz za Campari. Foto: Vanity Fair

Italijanski Vanity Fair je namreč objavil prve fotografije s snemanja najbolj zaželenega koledarja na svetu. Fotograf Mario Sorrenti, prvi italijanski fotograf, ki je posnel fotografije za Pirelli, je namreč na Korziki "razgalil" 11 iskanih manekenskih imen, med katerimi najdemo Kate Moss, Millo Jovovich, Laro Stone Being, Isabeli Fontano, razgalila pa se je tudi japonska igralka Rinko Kikuchi.

Kot se za Pirellijev koledar spodobi, manekenke pozirajo v Evinem kostumu, prve fotografije s snemanja pa si lahko pogledate spodaj.

Zgodba o uspehu Pirellijevega koledarja se je začela leta 1963. Takrat je proizvajalec pnevmatik Pirelli naredil promocijski koledar, ki so ga krasile razgaljene lepotice in ki so ga na koncu leta pošiljali svojim strankam ter poslovnim sodelavcem. Priljubljenost Pirellijevega koledarja je iz leta v leto naraščala. Koledar, ki ga natisnejo le v nekaj tisočih izvodih, si želi imeti vsak, a ga, čeprav bi bili dovolj hitri, ne bi mogli kupiti. Pirelli namreč koledar podeli le določenim izbrancem.