Jennifer Aniston in Brad Pitt sta že v času njunega zakona veljala za lepotni ideal Hollywooda. Foto: EPA
Jennifer Aniston in Brad Pitt sta že v času njunega zakona veljala za lepotni ideal Hollywooda. Foto: EPA
Jennifer Aniston
Anistonova se po rezulatih ankete ponaša tudi z najlepšimi trebušnimi mišicami. Foto: EPA

Anketo sta pripravili revija Fitness in spletna stran Yahoo OMG!. Nekdanja zakonca pa sta tako premagala zvezdnike, kot sta temnopolta lepotica Halle Berry in večno šaljivi Will Smith. Anketa je bila razdeljena na več kategorij, tako da se je igralka okitila še z nazivom "najbolj zaželen zvezdniški del telesa", kjer je 42-letna Anistonova s svojimi zavidljivimi trebušnimi mišicami premagala poželjive roke Cameron Diaz.

Iz vseh kategorij je bila izvzeta trenutna spremljevalka Brada Pitta, Angelina Jolie. Naziv "najboljše telo po porodu" je odšel v roke latinopevki in ločenki Jennifer Lopez, medtem ko sta bila David in Victoria Beckham razglašena za "najbolj vroč zvezdniški par". Najlepša zvezdnica z nosečniškim trebuščkom pa je po mnenju anketirancev igralka Jessica Alba.

Med telesi, ki so izgubila svoj "blišč", pa sta se znašla zvezdnika resničnostne serije Jersey Shore, Nicole "Snooki" Polizzi in Mike "The Situation" Sorrentino. Družbo pa jima na tem neslavnem mestu dela še ena starleta, in sicer Kim Kardashian.

Naziv "najbolj vroče kraljevo zvezdniško telo" je pripadel Kate Middleton, ki ji je najhujšo konkurenco predstavljala njena sestra Pippa (ki pa uradno ni članica kraljeve družine).

Zmagovalce posameznih kategorij si lahko ogledate spodaj.