Do fotografije in kondomov na enem mestu. K nam jih za zdaj še ne bo. Foto:
Do fotografije in kondomov na enem mestu. K nam jih za zdaj še ne bo. Foto:

Hišica je namreč kombinacija fotografske hišice in kondomata. Kondomate imamo sicer tudi pri nas, fotografske hišice pa poznajo predvsem v Ameriki. Ko vstavite denar, vas naprava samodejno slika, prav tako izda tudi fotografije.

Tudi kondomati so sestavni del nočnega življenja, zakaj ne bi to postale tudi naše hišice," je povedala predstavnica podjetja Carol Carrozza, ki je še dodala, da želijo s tem projektom promovirati varen seks. Govorilnice so predstavili na filmskem festivalu Sundance v Park Cityju, v zvezni državi Utah.

V njih brez seksa
Carrozza je napovedala, da bodo organizirali promocijsko turnejo, ustavili pa se bodo na številnih "vročih točkah" na Manhattnu: "Prepričana sem, da jih boste videli že v začetku februarja, vsekakor pa do valentinovega." Podjetje želi svojo novo pridobitev najprej namestiti v čim več newyorških klubov. Hkrati je Carrozza tudi opozorila, da naprava ne bo namenjena "posteljnim dejavnostim", čeprav bo imela zavese, ki bodo zagotavljale intimnost: "Malo objemanja in poljubljanja bomo dovolili, kaj več pa se tam ne bo dogajalo." Bodo pred vsako tako napravo namestili varnostnika?