Hefner in Crystal sta srečna že leto in pol. Foto: EPA
Hefner in Crystal sta srečna že leto in pol. Foto: EPA

Crystal in Hef sta se spoznala oktobra 2008 na tradicionalni zabavi za Noč čarovnic v njegovem znamenitem dvorcu in že čez nekaj jo je povabil, naj se preseli k njemu. Mlada plavolaska z bujnimi oblinami je tako prišla, ostala in hitro postala Hefnerjeva najljubša ljubica. Sivolasemu šarmerju sta družbo takrat namreč delali tudi dvojčici Karissa in Kristina Shannon, vendar pa naj bi Hefner zdaj resno razmišljal, da naj bi pred oltar popeljal prav Crystal.

24-letna zajčica je v intervjuju za News Of The World zatrdila, da 84-letnega Hefnerja resnično ljubi in da je niti najmanj ne zanima njegov denar. "Pripravljena sem podpisati tudi predporočno pogodbo, hočem samo njega, ne njegovega denarja. Tudi zdaj me ne zasipa z zelenci, sama služim s svojo manekensko in glasbeno kariero," zatrjuje.

Nikoli ni spal s Pamelo
Dodaja, da je Hef kljub svojim letom vzdržljiv ljubimec, ki je velik romantik in se odlično poljublja. "Točno ve, kako zadovoljiti žensko in seksava še vedno zelo redno," pravi Crystal. Pogovorila pa sta se tudi o njegovi burni seksualni preteklosti.

"Povedal mi je, da je spal z mnogimi, mnogimi ženskami, med katerimi je precej imen, ki so me popolnoma osupnila. A zagotovil mi je, da med njimi nikoli ni bilo Pamele Anderson, čeprav si je tega želel," pripoveduje platinasta starleta."Priznal mi je tudi, da svoj akt med rjuhami pogosto tudi posnel, vendar je pred nekaj leti vse posnetke vrgel v ocean, da ne bi prišli v napačne roke," je Crystal sklenila svojo pripoved.