Kelly Rowland krasi avgustovsko naslovnico revije Vibe. Foto: Vibe
Kelly Rowland krasi avgustovsko naslovnico revije Vibe. Foto: Vibe

Temnopolta pevka, ki so jo pred kratkim potrdili kot novo članico britanske različice šova X-Factor, je ob promociji svojega novega izdelka vse bolj prisotna v medijih. Za naslovnico revije Vibe se je slikala zgoraj brez, znotraj revije pa najdemo še nekaj njenih zapeljivih fotografij.

30-letnica, ki je pri ustvarjanju novega albuma sodelovala z raperjem Lil Wayneom in z DJ-jem in producentom Davidom Guettom, je poleg tega, da je odvrgla oblačila, odkrila tudi nekaj podrobnosti iz svojega spolnega življenja.

"Samska sem, nimam fanta, imam pa posebnega prijatelja za seks," je za britanski Mirror odkrito spregovorila Rowlandova, ki je dodala, da pod obleko pogostokrat ne nosi ničesar.

Pevka, ki nikoli ni skrivala, da si je povečala prsi, odkrito pa je povedala, da je tudi redna gostja trgovin z erotičnimi pripomočki, je namreč poslušala nasvet babice, da se mora vedno počutiti zapeljivo, in to zanjo pomeni biti brez spodnjega perila.

In kakšen moški je Kelly všeč? "Mora biti zelo samozavesten in ambiciozen, zelo pomembno pa je tudi, da ima smisel za humor. To je enostavno zelo seksi."

Spodaj lahko prisluhnete Kellyjinem novim uspešnicam z naslovom Motivation in Lay It On Me.