Rachel Uchitel je po zaslugi svoje zasvojenosti s seksom in zdravili na recept nastopala v resničnostni oddaji Dr. Drew's Celebrity Rehab. Foto: EPA
Rachel Uchitel je po zaslugi svoje zasvojenosti s seksom in zdravili na recept nastopala v resničnostni oddaji Dr. Drew's Celebrity Rehab. Foto: EPA

Najbolj znana iz kopice deklet, s katerimi naj bi se v razmerje spustil svetovno znani golfist, je pred kratkim končala zasebno visoko šolo za detektive in namerava odpreti svoje podjetje, ki se bo ukvarjalo z zasebnimi preiskavami.

Mediji so takoj začeli ugibati, ali se bo morda osredotočila na področje, ki ga, sodeč po (domnevni) aferi z Woodsom, dobro pozna, a je Uchitelova govorice hitro zanikala: "Ljudje mislijo, da bom izkoristila svoje izkušnje ljubice in iskala prešuštniške žene ali može. A mene to v resnici niti ne zanima. Bolj me mikajo iskanje pogrešanih, pozabljeni primeri, lažnivci, ki kar čakajo, da jih kdo razkrinka, in podobno."

Že decembra je v pogovoru za televizijo Fox dejala, da ji je študij neizmerno všeč, saj se je že naučila uporabljati orožje, opravila delo pod krinko, za sodnega preiskovalca, ki je njen učitelj, pa je skupaj s še nekaterimi drugimi študenti opravljala tudi čisto prave raziskave.

Uchitelova je na naslovnice prišla pred dobrim letom, ko se je razvedelo za ljubezenske afere do tedaj vedno zglednega moža in očeta Tigerja Woodsa, a ni nikoli izrecno potrdila, da je z golfistom imela razmerje. Priznala pa je, da je odvisna od spolnosti in da ji zveze s poročenimi moškimi niso tuje.