Nemški par je izdala njuna postelja (slika je simbolična). Foto:
Nemški par je izdala njuna postelja (slika je simbolična). Foto:

Možje v modrem so obiskali 24-letno Stefanie Mueller in 25-letnega Lucasa Zetscha, ko so prejeli pritožbe desetih njunih sosedov, je poročal britanski časnik Daily Telegraph. Par iz predmestja Lichtenberga so pripeljali pred sodišče zaradi kršitve protihrupnega zakona, a sta zavrnila plačilo kazni v vrednosti stotih evrov.

To je vodilo v nadaljnja zaslišanja pred sodiščem, kjer je bila Stefanie odločna: "Nisva bila tako glasna!" Sodnik ji je na to odvrnil, da morda res nista bila preglasna, toda njuna postelja pa je bila. "Priče so povedale za zapisnik, da so med pol dvanajsto in eno uro zjutraj slišali razbijanje in škripanje po soseski," jima je razložil sodnik, še poroča Telegraph.

"Bil je popolnoma običajen seks, nič nenavadnega," se je poskusil iz godlje izvleči Lucas. Kar pa je sprožilo nezadovoljstvo pri njegovi ljubimki. "Hvala. Res prijazno," mu je odvrnila preden sta odkorakala iz sodne dvorane. Na koncu je sodnik ovrgel primer, ker se njuni sosedje niso prikazali na zaslišanju.