Ranae in Verne v času, ko sta imela svoj posnetek še trdno v rokah. Foto:
Ranae in Verne v času, ko sta imela svoj posnetek še trdno v rokah. Foto:

Za vse skupaj je krivo Troyerjevo (nekdanje) dekle Ranae Schrider, ki je - jezna zaradi spora - vzela kamero, s katero sta se snemala, in jo odnesla k največjemu "ponudniku" domačih amaterskih posnetkov Kevinu Blattu. Slednjemu je dala dovoljenje, da posnetek posreduje internetnemu portalu TMZ.com.

sodišču v Los Angelesu je izjavila, da je bil filmček, na katerem seksa s Troyerjem, posnet z njeno kamero, zato je njena last. "Varal me je in to me je zelo ujezilo. Poleg tega me svojim prijateljem sploh ni omenil," je Ranae navedla kot razlog za njeno dejanje. Prav zaradi tega je v javosti spregovorila tudi o najbolj intimnih stvareh iz njune zveze. V neki radijski postaji je na vprašanje: "Lahko rečete, da sta njegova višina in penis proporcionalna?" odgovorila z "da".

Živita še skupaj
Nenavadno pri tej zgodbi je to, da Verne in Ranae še vedno živita skupaj, čeprav spita v ločenih sobah. Zelo zanimivo bo spremljati tudi razplet na sodišču, kjer Troyer za 20 milijonov dolarjev toži zgoraj omenjeno spletno stran, vse skupaj pa je zakuhala prav Ranae.