Demi Moore je v filmu Striptiz krpice s sebe metala kot za stavo, a to ni bilo dovolj za več kot le 31. mesto na lestvici. Foto:
Demi Moore je v filmu Striptiz krpice s sebe metala kot za stavo, a to ni bilo dovolj za več kot le 31. mesto na lestvici. Foto:

Ustvarjalci spletne strani Mr.Skin, ki pridno shrani vsako razgaljeno telesce slavnih igralk, so ob deseti obletnici nastanka strani objavili seznam 100 najbolj vročih golih prizorov vseh časov.

Kultni prizor iz filma Prvinski nagon, ko Sharon Stone prekriža noge in pokaže, da je brez hlačk, so uvrstili na tretje mesto. Menijo namreč, da sta Phoebe Cates in Angelina Jolie svoj posel opravili še bolje - Angelina v filmu iz Gia leta 1998, kjer pokaže oprsje in zadnjico, medtem ko na hodniku poskuša ujeti svojo lezbično ljubimko, Phoebe pa v filmu Fast Times at Ridgemont High iz leta 1982 v erotičnih sanjah mladeniča počasi pride iz bazena in odpne svoj mali rdeči bikini. Senzualnost prizora je avtorje seznama prepričala, da si zasluži prvo mesto na lestvici.

Golota italijanske lepotice Monice Belluci iz filma Malena se je uvrstila na 23. mesto, Kim Basinger iz filma Devet tednov in pol je 25., mesto za njo je Salma Hayek v Fridi, sledi pa ji še Nicole Kidman v filmu Široko zaprte oči. Demi Moore v Striptizu je šele 31., dve mesti za njo pa Kate Winslet v Titaniku. Prsata Pamela Anderson je s prizorom iz filma Barb wire 57., Anna Faris pa 92. s prizorom iz filma Hišna zajčica.

Tukaj si lahko ogledate seznam vseh 100 najbolj vročih prizorov golote vseh časov, v spodnji fotografijah prvo deseterico igralk, v komentarjih pod novico pa nam razkrijte, kateri prizori golote so se vam najbolj vtisnili v spomin.

10. mesto: Anne Hataway v filmu "Havoc"
9. mesto: Alyssa Milano v filmu "Embrace Of The Vampire"
8. mesto: Eva Green v filmu "The Dreamers"
7. mesto: Halle Berry v filmu "Swordfish"
6.mesto: Kelly Preston v filmu "Mischief"
5. mesto: Maris Tomei v filmu "Before the Devil Knows You’re Dead"
4. mesto: Jessica Biel v filmu "Powder Blue"
3. mesto: Sharon Stone v filmu "Basic Instinct"
2. mesto: Angelina Jolie v filmu "Gia"
1. mesto: Phoebe Cates v filmu "Fast Times at Ridgemont High"