Ženska ni uspešno končala zdravljenja odvisnosti od seksa. Foto: Thinkstock
Ženska ni uspešno končala zdravljenja odvisnosti od seksa. Foto: Thinkstock

Ženska očitno ni uspešno končala zdravljenja odvisnosti od seksa, saj je, potem ko je zapustila münchensko kliniko, že naletela na prvo skušnjavo, ki se ji ni mogla upreti. "Ozdravljena" odvisnica od seksa je na avtobusu proti domu srečala svojo žrtev, 31-letnega Afričana, ga povabila na svoj dom, ga "zasužnjila" ter ga prisilila, da ustreže vsem njenim seksualnim zahtevam.

Po 36 urah predajanju spolnim užitkom je neimenovana ženska omagala in zaspala, moški pa je to izkoristil za pobeg. Britanski The Sun piše, da je moški v solzah prišel na policijo in prijavil žensko: "Spoznal sem je v avtobusu, povabila me je k sebi domov, to je bil pekel, ne morem hoditi. Pomagajte mi," je zavpil moški na policijski postaji.

Münchenska policija je v izjavi za javnost potrdila, da je moški zaradi travmatične izkušnje prijavil žensko, ta pa je zdaj v bolnišnici pod psihiatričnim nadzorom.

Policija se ni prvič srečala z žensko, saj jo je njena nekdanja žrtev, 43-letni Nemec prav tako prijavil. Moškemu je može postave uspelo priklicati, potem ko je ženska zaspala, po telefonu pa je policiji dajal napotke, kako naj pridejo na "kraj zločina. "Morate mi pomagati, skuša me ubiti s seksom. Ne morem iti ven in ne morem več nadaljevati," je zvenel klic na pomoč moškega.

Ženska je ob prihodu dveh policistov tudi njiju povabila v posteljo.