81-letnik se ni in ni naveličal prostitutk. V eno izmed njih, Leono, se je zaljubil, a mu zdaj otroci preprečujejo srečo. Foto: Thinkstock
81-letnik se ni in ni naveličal prostitutk. V eno izmed njih, Leono, se je zaljubil, a mu zdaj otroci preprečujejo srečo. Foto: Thinkstock

81-letnik je pred enim letom padel s slive. Pri tem se je hudo poškodoval, padel je v komo in se zbudil šele čez čas, po operaciji. Nato se je zgodilo nekaj, česar ni nihče pričakoval. Ko si je starec malce opomogel, je zavil naravnost v ... bordel.

Angelo De Luca pravi, da si preprosto ne more pomagati - želja po seksu je, odkar se je zbudil iz kome, preprosto premočna. Na dan je zapravil tudi po več tisoč švicarskih frankov, zaljubil se je v prostitutko Leono, ki je istih let kot njegovi vnuki, in zatrjeval, da je zdaj prvič, od kar mu je pred dobrim letom umrla žena, spet srečen.

Otroci so se po pomoč zatekli na sodišče
A njegovi otroci niso bili tako zelo srečni. Da bi obvarovali očetov denar, so sodišče zaprosili za nadzor nad njegovim premoženjem in nad njim samim, saj naj ne bi bil več sposoben razmišljati s svojo glavo. Sodišče se je s tem sicer v celoti strinjalo in njegovim potomcem predalo popoln nadzor nad De Luco in njegovim premoženjem. Vdovec zdaj trdi, da so ga zaprli v hišo in mu ne dovolijo ven.

De Lucov sin Daniel pa še zdaj ne more verjeti, da se je njegov precej umirjen in racionalen oče tako spremenil: "Zdi se, kot da mu je koma zbrisala eno pomembno možgansko funkcijo - tisto, ki nadzira spolno slo."

Ali gre res za medicinsko težavo ali pa je starec le ugotovil, da je zadnji čas, da si privošči tisto, česar si do zdaj ni? O tem za zdaj ni poročil. Družina pa načrtuje še en obisk sodišča - vložili bodo namreč tudi tožbo, in sicer proti bolnišnici, ker so zaradi malomarnosti pri operaciji njihovega očeta in deda spremenili v spolnega obsedenca.