Rihanna se je v intervjuju razgovorila o svojem spolnem življenju. Foto: Screenshot: Rolling Stone
Rihanna se je v intervjuju razgovorila o svojem spolnem življenju. Foto: Screenshot: Rolling Stone

Pred dvema letoma je svet obkrožila fotografija pretepene barbadoške pevke, ki pa se v postelji ne brani dominantnega moškega in rada sprejme tudi kakšen udarec po zadnjici. To je zatrdila v intervjuju za revijo Rolling Stone, kjer krasi tudi naslovnico aprilske številke, kratke hlačke pa razkošno odkrivajo prav tisti del telesa, po katerem mlada pevka najraje dobiva udarce.

V pogovoru za revijo je priznala, da njena nova uspešnica S & M pravzaprav odraža tudi njeno resnično spolno življenje, v katerem ji sadomazohizem ni povsem tuj. "Biti podrejena v spalnici je resnično zabavno," je dejala. "Tako sem lahko mala damica, ki ima ob sebi pravega 'mačota', ki ima nadzor nad mojim telesom in posteljno akcijo," priznava.

"Všeč mi je tudi, ko sem zvezana, vendar vseeno rada ohranjam tudi spontanost," je dodala in pojasnila, da zato tudi ni velika ljubiteljica lisic ter bičanja, saj iskanje teh pripomočkov med vročo akcijo lahko "ubije razpoloženje". "Zato imam raje, da fant za udarce po moji zadnjici namesto biča raje uporabi kar svoje dlani in me našeška," se je razgovorila 23-letna pevka.