Bo Arni uslišala tudi korejske študente? Foto: Facebook
Bo Arni uslišala tudi korejske študente? Foto: Facebook

24-letna zvezdnica filmov za odrasle Anri Suzuki je pridno sedela za šolskimi knjigami, kadar ni snemala. Delala je doktorat iz zgodovine, izbrala pa si je naslov Japonska invazija na Kitajsko.

Preučevala je obdobje med letoma 1937 in 1945, čas druge kitajsko-japonske vojne, v kateri je umrlo kar 23 milijonov ljudi, od tega 17 milijonov civilistov. Mlada lepotička se je nad podatkom zgrozila: "Nisem mogla verjeti, ko sem izvedela za ta črn madež v zgodovini svojega naroda. Mislim, da je treba te napake iz 20. stoletja zdaj popraviti." Anri bo zato vzela stvari v svoje roke. Dobesedno.

Kaj pa Korejci?
"Odločila sem se, da se bom odkupila kitajskim študentom, ki študirajo pri nas na Japonskem. Brezplačno jim bom ponudila svoje telo in se tako s spolnimi uslugami poskušala odkupiti za pretekle napake svojega ljudstva," je povedala. Svoj "piskrček" pa zdaj želijo pristaviti tudi korejski študenti: "Koreja se že od 16. stoletja spopada z nasilno japonsko željo po nadvladi, ki je vrhunec dosegla s priključitvijo leta 1910. Zakaj se ne bi odkupila tudi nam?" jo prepričujejo.