Brad Pitt priporoča seks v naravi. Foto: EPA
Brad Pitt priporoča seks v naravi. Foto: EPA
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson rada seksa v avtomobilu.

V množici zvezdnikov, ki neradi govorijo o svojem zasebnem življenju, se najde tudi kakšen, ki spregovori tudi o svojem spolnem življenju. Pri britanskem časniku The Sun so sestavili seznam zvezdnikov, ki so odkrili skrivnosti iz svojega spolnega življenja.

Brad Pitt, kot rečeno, vsem zaljubljencem svetuje seks v naravi - igralec se najraje prepušča spolnim užitkom za slapom na njegovem posestvu. Will Smith ima veliko kreativnejšo idejo - za vročo noč svetuje, da oblečete kostum superheroja: "Po snemanju Hancocka sem nesel kostum domov in dovolj je reči, da ga še vedno sčasoma oblečem."

Courtney Cox skupaj z možem Davidom Arquettom organizirata sekssestanke. Igralka trdi, da pri teh sestankih ne gre za pretirano pripravo, gre le za občutek, da se bo tistega dne zgodilo nekaj posebnega. David pa je dejal: "Ko se poročiš, ne seksaš več toliko kot drugi ljudje, zato se moraš dogovoriti za sekssestanek. Organizirava ga vsaj enkrat na teden."

Halle raje v kuhinji kot v spalnici
Z oskarjem nagrajena igralka Halle Berry raje kot v spalnici spolno občuje v kuhinji: "Če bi me nekdo želel osvojiti, bi bilo dovolj, da skuha špagate in da hraniva drug drugega. Vilic ne bi potrebovala," je bila skrivnostna Halle. Zapeljiva Scarlett Johansson je v preteklosti izjavila, da najraje seksa v avomobilu: "Včasih enostavno ne morete dočakati, da pridete do doma. Zato so tukaj zadnji sedeži."

Igralka Katherine Heigl pa svetuje, da svojemu partnerju uprizorite striptiz. Zvezdnica Talentov v belem pravi, da je spolno življenje nje in njenega moža Josha Kelleyja desetkrat boljše prav po zaslugi striptiza.