Dama je odšla že po pol ure. Foto: EPA
Dama je odšla že po pol ure. Foto: EPA

Natančno to je storil ameriški študent Hubert Blackman, ki je iz New Yorka pripotoval na divjo zabavo v Las Vegas, ki je vključevala tudi striptiz in seks. A vse se ni izšlo po njegovih željah, kar so naslednji dan izvedeli tudi vodilni v podjetju Las Vegas Exclusive Personals, ki so mladeniču priskrbeli vročo plesalko.

Dama naj bi za 155 ameriških dolarjev gospodiču najprej gola zaplesala v naročju, za dodatnih 120 dolarjev pa mu je nudila še mesene užitke. Po burni noči pa je poklical v podjetje in zahteval vračilo denarja, saj naj bi dekletu plačal za celotno uro, ona pa je odšla že po dobrih 30 minutah.

Pri podjetju Las Vegas Exclusive Personals o tem niso hoteli nič slišati, zato je poklical policijo. Tam so mu prijazno povedali, da je prostitucija v Las Vegasu nezakonita in mu zagrozili z njegovo aretacijo, če je zgodba res potekala tako, kot je povedal.

Besen je odpotoval nazaj v New York, kjer je vložil tožbo. "Poklicna spremljevalka je imela v času plačane storitve z mano nezakonit spolni odnos, zaradi česar sem bil skoraj aretiran. Od sodišča pričakujem, da bo podjetju Las Vegas Exclusive Personals onemogočilo nadaljnje delo, hkrati pa pričakujem vračilo teh 275 dolarjev in še 1,8 milijona dolarjev odškodnine zaradi duševnih bolečin, ki mi jih je pustil ta neprijeten dogodek," je izjavil.