Se Ivice spominjate iz oddaj na hrvaških televizijah? Foto: YouTube
Se Ivice spominjate iz oddaj na hrvaških televizijah? Foto: YouTube

Da mu je (do neke mere) uspelo, dokazuje tudi film, posnet pred dvema letoma, v katerem igra danes 34-letni Hrvat. Napovednik filma se je na YouTubu pojavil šele pred kratkim in hrvaški mediji so pograbili kost za glodanje, večinoma poudarjajo dejstvo, da Ivica v filmu nastopa v vročih prizorih istospolnega seksa.

Gre za "indie gejevsko dramo" Deleted Scenes (Izbrisani prizori) ameriškega režiserja Todda Verowa. V filmu Kovačević igra lik Wolfa, priseljenca, ki za preživetje prodaja svoje telo kot žigolo in ima težave z zaupanjem v ljudi. Kovačević je povedal, da je bila vloga zahtevna, a jo je profesionalno opravil. V filmu je precej zelo izzivalnih prizorov, med njimi tudi prizor seksa Wolfa s partnerjem, ki ga igra Michael Vaccaro.

"Morda se nekoč preselim v Los Angeles, ker imam rad tople kraje. Na začetku sem si mislil zaradi filmske kariere spremeniti ime, ki ga tu izgovarjajo Ivika in jim je zanimivo in eksotično. A dojel sem, da je Bobov, Jackov in Davidov na tisoče, Ivica pa samo eden," je pred dvema letoma za revijo Gloria povedal Ivica, ki je odtlej nastopil v manjših vlogah v nekaj predstavah in tv-serijah (na primer v nanizanki Lipstick Jungle).