Cenzuriran posnetek seksa v zraku se je znašel tudi v novicah. Foto: Screenshot. KGET
Cenzuriran posnetek seksa v zraku se je znašel tudi v novicah. Foto: Screenshot. KGET

Torres poleg igranja v filmih za odrasle nastopa še v vlogi padalskega inštruktorja pri družbi Skydive Taft, kjer je kot receptorka zaposlena tudi Hope, skupaj pa sta se odločila spolni akt - dobesedno - ponesti v višave. Z malim letalom sta v popolni padalski opremi poletela nad Kalifornijo, se mesenim užitkom prepustila že med poletom, nato pa izskočila v tandemu - še vedno združena!

Videoposnetek njunega seksa v zraku je Torres nato objavil na svojem spletnem dnevniku, kjer pa so ga odkrili dijaki neke ameriške srednje šole in ga začeli posredovati naokrog. Ko so za to izvedeli njihovi starši, je bil ogenj v strehi. Besni so poklicali policijo, ki je se oglasila pri lastniku družbe Skydive Taft, dogodek pa poleg mož v modrem preiskuje tudi FAA, ki želi ugotoviti, ali je seks na letalu morda oviral pilota, kar je zvezni prekršek.

Alex Torres naj bi se za posneto "akcijo" v zraku odločil zato, da bi pritegnil pozornost legendarnega radijskega voditelja Howarda Sterna, lastnik Skydive Tafta pa je Torresa zaradi te afere že odpustil, kaj bo storil s Hope, pa se še ni odločil.