Bree Olson je stavila na svojo seksualnost. Foto: Screenshot: Youtube
Bree Olson je stavila na svojo seksualnost. Foto: Screenshot: Youtube

Poročali smo o svetovnem videofenomenu KONY 2012, ki si je za tarčo izbral Josepha Konyja, zloglasnega vodjo ugandske uporniške vojske LRA, obtoženega, da je v 26 letih ugrabil več kot 30.000 otrok, deklice prisilil v spolno suženjstvo, dečke pa izuril za otroške vojake. Video je v dveh tednih zbral kar 83 milijonov ogledov na Youtubu, a tudi številne kritike - in prav ob te se v svojem posnetku obregne tudi Olsonova.

V petminutnem videu je združila fotografije iz Ugande in lastne posnetke, nabite z erotiko, ter ob tem pojasnila: "Pravkar gledate moje posnetke iz Kalifornije, pomešane s slikami vpliva Josepha Konyja na ugandsko ljudstvo. To dvoje sem zmešala zato, ker vem, da gre zdravilo po grlu lažje, če je zraven še žlička sladkorja."

Olsonova v videu nastopa oblečena - sicer le v krpicah, kot so rdeč bikini, vroče hlačke in lahka poletna obleka -, ob tem pa se ves čas čutno dotika svojega telesa ter zapeljivo zre v kamero. Posnetek, za katerega upa, da bo pozornost svojih oboževalcev preusmerila še na Ugando, je na YouTubu objavila pred tremi dnevi, za zdaj pa je zbral 170.000 ogledov.

Razvpiti "trojček"
Bree Olson, s pravim imenom Rachel Marie Oberlin, je skupaj z Natalie Kenly lani grela posteljo razuzdanega igralca Charlieja Sheena, ki je svoji dekleti klical "moji boginji". Hollywoodskega zvezdnika je Bree očarala z vlogami v pornofilmih in s svojim bujnim oprsjem, za katerega prisega, da se nikoli ni srečalo s kirurškim nožem, pred nekaj meseci pa je krasila tudi naslovnico Playboya.