Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tina Hacler

Svobodno sonce V zakulisju (ponovnega) snemanja pesmi, ki je pred 30 leti združila Slovenijo

27.05.2021

"Sanjam deželo, ki pravični mir pozna. Dolga je cesta, po kateri prideš tja," je leta 1991 odmevalo iz slovenskih grl. 30 let pozneje glasbeni zvezdniki znova pošiljajo Svobodno sonce kot darilo narodu.

Reportaža Mi2 na koncertu drive-in: "Ta občutek je boljši od preleta letal, je res?!"

22.05.2021

"Rekli so, da igramo na nekem parkirišču v Ljubljani na Viču in da bomo igrali avtomobilom. Še pred tremi leti bi se na to najbrž zelo prezirljivo odzvali, sploh ne bi slišali oz. bi padli v gromek krohot," po prvem drive-in koncertu priznajo Mi2.

Novi odhodi (Pred)počitniška potovanja: Slovenci v svet z brniškega "mehurčka" in iz okolice

17.05.2021

"Vsak od gostov bo sam izbiral, kam bo šel, in lahko rečem, da bodo imele največji profit od slovenskih gostov tiste dežele, ki bodo naše prihode in odhode čim manj zapletale," poudarja predsednik Združenja turističnih agencij Slovenije Mišo Mrvaljevič.

Reportaža Mali borec in velika borka: Boris in Bojana sredi Kranjske Gore razbijata stigmo avtizma

23.04.2021

Njegov brezzobi nasmeh srečnega otroka, njen čvrsti objem in odločnost, ki daje vedeti, da bo vedno tam zanj. In tudi za vse druge, ki so pripravljeni odkriti, kaj vse se pod obrazom prikupnega črnolasega fantka še skriva za fasado diagnoze: avtizem.

Težave ob prihodu Potniki lačni in žejni čakali na testiranje; na Brniku tudi prespali

04.04.2021

Novi vladni odlok, ki je čez noč spremenil pogoje za vstop v Slovenijo, je na Letališču Jožeta Pučnika v preteklem tednu povzročil nemalo težav, saj je bilo treba na rezultate testa čakati več ur ali celo do jutra.

Največ nesreč konec tedna Prve vožnje po dolgi zimi, ko "čustva po navadi premagajo razum"

01.04.2021

Asfalt je še mrzel, pesek je še na cesti, drugi vozniki jih še ne pričakujejo, toda z eno nogo so že čez motor in v škornju - motoristi se vračajo na slovenske ceste.

Reportaža s Ciprnika Ni se smelo v Planico, zato s(m)o se povzpeli na 1745 metrov

29.03.2021

Ko je režiser med prenosom Planice vsako leto pokazal postave ob slovenski zastavi visoko na hribu nasproti, se je verjetno že vsak izmed nas vprašal, kako je biti tam zgoraj. Tokrat smo se odločili to preveriti tudi mi.

Brez nepravilnosti Kočevje pri precepljenosti prehiteva vse. A očitno po dovoljeni levi.

20.03.2021

"Morali bi biti neki krovni štab za cepljenje, ki bi imel pod nadzorom vsa cepilna mesta po državi. Da bi tja, kjer lahko več naredijo, pošiljali tiste ranljive," razmišlja vodja kočevskega cepilnega centra Primož Velikonja.

Reportaža Vitranc 2021: Namesto na tribuni v avtomobilu, na polju, hlodu in trinožniku

15.03.2021

Če smo pred dvema mesecema tiste, ki so stiskali pesti za Meto Hrovat, našli takoj za ograjo pod podkorensko strmino, smo se morali tokrat sprehoditi precej dlje, tudi na drugo stran glavne ceste.

Gneča in pretoplo "Tudi najslabši dan na snegu je boljši kot najboljši dan doma"

01.03.2021

Če bi bilo to pred enim letom, bi se številni smučarji obrnili, saj se ne bi hoteli sredi zime za en sam spust po uničeni progi tudi po več kot pol ure potiti pod maskami na majskih temperaturah. Letos pa so bili veseli, da lahko v vrsti sploh stojijo.

Regija združena v solzah Poslednji Balaševićev cirkus, najveličastnejši do zdaj

20.02.2021

Na februarski petkov večer v podaljšku leta 2020 so se žalujoči oboževalci od Vardarja pa do Triglava še zadnjič skupaj odpravili na Balaševićev koncert in panonskega mornarja pospremili na zadnjo plovbo.

Dokazovanje protiteles Pokaži mi svojo kri, pa ti povem, ali si covid že prebolel

19.02.2021

"Če bi bilo uradno priznano, bi to dokazilo predstavljalo še eno učinkovito orodje v boju z epidemijo," je prepričan Aleš Jerin, vodja oddelka na Inštitutu za klinično kemijo, kjer se izvaja tudi preiskava za določanje protiteles na novi koronavirus.

Stran 1 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov