Tigerja so številne ljubezenske afere stale tudi zakona z ženo Erin. Foto: Reuters
Tigerja so številne ljubezenske afere stale tudi zakona z ženo Erin. Foto: Reuters

Prostitutka Devon James, ki na seznamu 121 žensk, s katerimi je Tiger v petih letih zakona prevaral svojo ženo Elin Nordegren, nosi številko 15, je pred časom javno zatrdila, da je njuno vroče ljubljenje posneto tudi na kameri. Devon (s pravim imenom Melinda Janette) in njen mož Nick sta takrat zagotavljala, da bosta kmalu ustanovila tudi spletno stran, ki bo za 25,65 ameriškega dolarja ponujala vroči filmček.

"Tisti, ki ga bodo prek spletne strani naročili v predprodaji, ga bodo dobili že 15. novembra, drugi pa bodo morali počakati do 20.," je potencialne kupce takrat privabljal Nick James. Celoten posnetek naj bi bil dolg eno uro in dve minuti, sam spolni akt pa naj bi trajal 37 minut.

Ameriški mediji pa niso hoteli čakati do sredine novembra, zato so vztrajno raziskovali zgodbo, še posebej vztrajen je bil Radar Online, ki je pritiskal na par, naj pokaže vsaj kakšen dokaz, da filmček res obstaja. Devon in Nick sta se temu upirala, a ves čas trdila, da je posnetek pristen. Nato pa se je na njuni spletni strani v petek ob oglasu za Tigerjev vroči DVD le pojavil majhen napis Spoof (Prevara), cena izdelka pa se je "spustila" na 19,99 ameriškega dolarja, prevarantska zakonca pa zdaj v strahu pričakujeta obisk Tigerjevih odvetnikov.