Sheyla si želi imeti največje prsi na svetu. Foto: Uradna spletna stran
Sheyla si želi imeti največje prsi na svetu. Foto: Uradna spletna stran
Maxi Mounds
Guinnessov certifikat za največje umetne prsi je trenutno v rokah Maxi Mounds.

28-letnica iz Teksasa ima zagotovo enega največjih oprsij na svetu, za kar je morala prestati devet plastičnih operacij.

Doma bi presegla zakonsko mejo
Zdaj imajo njeni vsadki prostornino 7.000, z deveto operacijo pa si jih želi povečati na 10.000 kubičnih centimetrov, kar pa zakonski normativi ne dovoljujejo, zato se bo na poseg odpravila v Brazilijo.

Z neprestano željo po večjem oprsju se ni strinjal njen fant, ki ga je zato zapustila: "Zelo sem ga imela rada, a sem morala z njim prekiniti, da lahko sledim svojim sanjam."

Lepotne operacije Hersheyjeve očitno ne motijo - na njeni spletni stani tako piše, da jih je imela vsega skupaj že 18. Osem jih je imela za povečanje prsi, z drugimi operacijami pa si je spremenila nos, ustnice in zadnjico.

Prsi ali lubenice?
Na podlagi Guinnessove knjige ima trenutno največje umetne prsi na svetu ameriška striptizeta in pornoigralka Maxi Mounds (njen obseg čez prsi meri natančno 153,67 centimetra), največje naravne prsi pa ima prav tako Američanka Norma Stitz - teža vsake dojke znaša kar 12,7 kilograma.

J. R.