Gwen Stefani pravi, da ima počasi dovolj turnej. Foto: Reuters
Gwen Stefani pravi, da ima počasi dovolj turnej. Foto: Reuters
Od leta 2015 je v zvezi s countrypevcem Blakom Sheltonom. Foto: Reuters

"Jasno je, da grem proti koncu svojega glasbenega popotovanja ... ne samo zaradi starosti, ampak tudi zato, ker to počnem že več kot 30 let," je povedala 48-letna pevka za Entertainment Tonight.

"Zame je angažma v Las Vegasu popoln, ker mi ustreza kot mami, pa tudi ustvarjalno."

Nekdanja pevka zasedbe No Doubt pravi, da je postalo težje usklajevati materinstvo s turnejami zdaj, ko so njeni trije sinovi zdaj v šoli .

Ob tem je dodala, da je bila na svoji zadnji turneji takoj po ločitvi od britanskega rokerja Gavina Rossdala, s katerim je bila poročena 14 let.

"Če dobro pogledate, odkar sem mama, zadnjih deset let nisem bila zares po turnejah. Na zadnjo turnejo sem šla, ker sem doživljala to nepričakovano življenjsko krizo, ki je rodila glasbo," je pojasnila Stefanijeva, ki se je z Rossdalom razšla leta 2015, potem ko je prišlo na dan, da jo je varal z varuško.

Njun najmlajši sin je bil takrat star leto dni.

Srečna s Sheltonom
Stefanijeva, ki je svoj uspešni soloprvenec Love.Angel.Music.Baby izdala leta 2004, pravi, da je njena nova vegaška predstava v Zappos Theatru način, da izrazi samo sebe in predstavi svoj celotni glasbeni opus, ki opredeljuje vsa časovna obdobja v njenem življenju.

Dobitnica treh grammyjev in številnih drugih nagrad je sicer kmalu po ločitvi našla srečo z glasbenim kolegom, countrypevcem Blakom Sheltonom, ki ga je spoznala, ko sta bila skupaj v žiriji priljubljenega glasbenega šova The Voice. Sheltona je revija People letos razglasila za najbolj seksi moškega na svetu.