Njena lepotna znamka je skupaj vredna skoraj štiri milijarde dolarjev. Foto: EPA
Njena lepotna znamka je skupaj vredna skoraj štiri milijarde dolarjev. Foto: EPA

R9 je naslov naslednjega albuma, ki ga pevka že nekaj časa napoveduje, poroča CNN. Minila so že skoraj štiri leta, odkar je 31-letna ikona r’n’b-ja predstavila svoj album Anti. Rihanna, ki je zaslovela predvsem z uspešnico Umbrella, je v zadnjem času “žonglirala” med številnimi drugimi zelo uspešnimi projekti.

Prihajajoči album je pevkin že deveti studijski album. Domačinka z Barbadosa je za Vogue povedala, da album R9 navdihuje reggae. "To ne bo značilen reggae, ki ga poznate, vendar boste v skladbah čutili njegove elemente," je dejala. "Reggae se mi vedno zdi prava izbira. V moji krvi je. Ni važno, kako dolgo sem oddaljena od okolja, v katerem sem odraščala, ta kultura me ne bo nikoli zapustila,” še dodaja.

Oboževalci so navdušenje nad končanim albumom izkazali s številom všečkom na objavi – teh je bilo skoraj tri milijone.

Ob glasbenem ustvarjanju se pevka ukvarja tudi z linijo lepotnih izdelkov Fenty Beauty, ki jim je nedavno dodala še kolekcijo spodnjega perila Savage X Fenty in nato odprla še modno hišo Fenty. Njeno premoženje ocenjujejo na 600 milijonov dolarjev, s čimer je najbogatejša glasbenica na svetu.