O Megan Thee Stallion se je Nicki Minaj razgovorila tudi na družbenih omrežjih, kjer jo je oklicala za
O Megan Thee Stallion se je Nicki Minaj razgovorila tudi na družbenih omrežjih, kjer jo je oklicala za "ogabno kačo" ter "patološko in manipulativno lažnivko". Foto: AP

Megan Thee Stallion je pred kratkim izdala pesem Hiss, v kateri je kritizirala tudi Draka, Toryja Laneza, pa tudi svojega nekdanjega partnerja Pardisona Fontaina. V nekaterih verzih pa se je obregnila ob to, da je raperka Nicki Minaj, ki ji je v resnici ime Onika Tanya Maraj-Petty, poročena s Kennethom Pettyjem.

Ta je bil namreč v preteklosti že večkrat v zaporu – zaradi poskusa posilstva je okoli leta 1994 odslužil štiri leta in pol zaporne kazni, leta 2006 priznal krivdo za nenaklepni uboj in za zapahi preživel sedem let. Leta 2020 je bil znova aretiran, saj se ni prijavil kot spolni prestopnik.

41-letna Minaj raperki, s pravim imenom Megan Jovon Ruth Pete, ni ostala dolžna in tako je v svet poslala odgovor na Hiss – pesem Big Foot, poroča Vulture.

V svojem besedilu 28-letnico obtožuje, da je spala s partnerjem svoje najboljše prijateljice, da je lagala Gayle King in da je izkoriščala tiste, ki so ji pisali besedila, spala z ustvarjalci glasbe, a naj vseeno ne bi bila dobra v rapanju. Raperka je v skladbi večkrat omenila tudi Meganino mamo, ki je sicer umrla leta 2019.

V zašepetanem zaključku je Minaj obljubila tudi nadaljevanje pesmi. O Megan Thee Stallion se je razgovorila tudi na družbenih omrežjih, kjer jo je oklicala za "ogabno kačo" ter "patološko in manipulativno lažnivko".