Taylor Swift se ne bo predala v boju s svojo staro založbo. Foto: Reuters
Taylor Swift se ne bo predala v boju s svojo staro založbo. Foto: Reuters

Oboževalce pop zvezde in nekdanje country pevke je presenetil začetek najnovejše epizode priljubljene sedije Ubij Evo. V njem je namreč slišati izvedbo pevkine uspešnice Look What You Made Me Do v izvedbi skrivnostnega Jacka Leopardsa in skupine The Dolphin Club. Na cover pevkine pesmi oboževalci morda niti ne bi postali pozorni, če je Taylor ne bi navdušeno delila na svojih družbenih omrežjih.

Detektivsko raziskovanje njenih najbolj nadobudnih sledilcev je kmalu razkrilo, da je njen brat Austin Swift na omrežju Twitter dolgo uporabljal prav psevdonim The Dolphin Club. Slika na naslovnici nove pesmi pa je sumljivo podobna njegovi otroški fotografiji, na kateri nosi majico z istim napisom.

Skrivnostno maščevanje

Kot kaže, pevka z novo skladbo začenja dolgo obljubljeno maščevanje in ponovno snemanje vseh njenih skladb, ki si jih lasti njena nekdanja založba. Z Big Machine records in novim lastnikom Scooterjem Braunom je pevka sicer v sporu že vse od njegovega prevzema založbe. Kljub njenemu neodobravanju poslovneža si ta namreč zdaj lastni originalne posnetke vseh pevkinih začetnih uspešnic, kljub temu da ima ona še vedno vse avtorske pravice, povezane z njimi.

Obljubljen projekt ponovnega snemanja vseh skladb pa, kot kaže primer Look What You Made Me Do, ne bo le navadno ponovno snemanje že slišanega. Taylor je že večkrat namigovala, da si želi več sodelovanja s svojim prav tako glasbeno nadarjenim bratom, zato lahko več podobnih interpretacij njenih skladb pričakujemo tudi v prihodnosti.