Taylor Swift je ameriško občinstvo nagradilo že 29-krat, s čimer je prehitela kraja popa Michaela Jacksona. Foto: EPA
Taylor Swift je ameriško občinstvo nagradilo že 29-krat, s čimer je prehitela kraja popa Michaela Jacksona. Foto: EPA

"Brez službe, brez dohodka, ne morem plačati računov," je na družbenem omrežju Tumblr zapisala Samantha Jacobson. 24-letna natakarica s Floride zagotovo ni pričakovala, da se bo na zapis odzvala Taylor Swift in ji podarila 3000 dolarjev. "Bila sem brez besed. Prijavila sem se na zavod za zaposlovanje, iščem začasno zaposlitev, v času negotovosti mi bo ta donacija v veliko pomoč," je Jacobsonova povedala za The People.

24-letnica ni edina, ki ji je Swiftova priskočila na pomoč. Na družbenih omrežjih so se zvrstile objave, s katerimi so se zahvaljevali pevki.

Taylor Swift slovi po svoji navezanosti na oboževalce. Pred izdajo vsakega albuma goreče oboževalce povabi na svoj dom in jim predpremierno predvaja novo glasbo, pogosto pa jim tudi pomaga. Spomnimo se Ayeshe, ene izmed pevkinih kanadskih oboževalk. "Ne morem več, ne morem si privoščiti niti najemnine, kaj šele šolnine. Če mi kdo lahko pomaga, vas prosim za pomoč. Iskreno sem prišla do te točke, ko tega ne morem zavrniti," je zapisala na Twitterju. Taylor se je hitro odzvala in ji na račun nemudoma nakazala 4300 evrov, kolikor je Ayesha potrebovala.