Vse sestavine zmešamo in z rokami dobro pregnetemo. Testo oblikujemo v rolo in z njo napolnimo testomat. Nabrizgamo poljubne oblike piškotkov na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečemo pri 180 stopinjah Celzija približno 15 minut.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 300 g masla, 200 g pirine polnozrnate moke, 100 g sladkorja v prahu, 1 jajce, 1 vaniljev sladkor, 1 jedilna žlica zmletih bezgovih cvetov, 1 žlica celih bezgovih cvetov.
Vse sestavine zmešamo in z rokami dobro pregnetemo. Testo oblikujemo v rolo in z njo napolnimo testomat. Nabrizgamo poljubne oblike piškotkov na pomaščen ali s peki papirjem obložen pekač.
Pečemo pri 180 stopinjah Celzija približno 15 minut.
Slovenski kuharski mojstrici je bila Istra vedno blizu
"Otroci vedo, da tudi tisto, kar so naše babice kuhale ali pa naše mame prenesle, veliko šteje"
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje