Ariana Grande bo imela na plošči pet skladb. Foto: EPA
Ariana Grande bo imela na plošči pet skladb. Foto: EPA

Pod prihajajoči album se je podpisala tudi kot koproducentka – poleg nje sta sodelovala še Savan Kotecha in Scooter Brown, poslušalcem pa bo na voljo od 1. novembra.

"Počaščena sem, da je pri tem posebnem projektu sodelovalo toliko posebnih in fenomenalnih žensk. Vse smo zelo vesele, da boste lahko poslušali ta poseben album s pesmimi, ki se neverjetno skladajo s filmom! To je bila zame zelo unikatna in čudovita izkušnja," je razložila Grandejeva.

Na albumu bodo poslušalci lahko med drugim slišali že izdano skladbo Don't Call Me Angel, za katero so moči združile Grandejeva, Miley Cyrus in Lana Del Rey, poleg tega pa bo na voljo še nekaj drugih zvezdniških sodelovanj.

Prenovljeni Čarlijevi angelčki

Čarlijevi angelčki se vračajo v režiji Elizabeth Banks, ki hkrati uporablja tudi lik Bosleyja, v glavnih vlogah pa bodo nastopile Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska.

"Serija Čarlijevi angelčki je zame ena od izvirnih blagovnih znamk, ki vse od tedaj, ko je v 70. letih prišla na televizijske zaslone, slavi močne ženske," je ob napovedi svoje režije filma povedala Elizabeth Banks. Dodala je, da se bo nov film poklonil Charlesu Townsendu in njegovi zapuščini.

Tokrat se filmska zgodba vrti okrog tega, da Scottova upodablja programerko, ki pripravlja nekaj, kar "lahko sproži revolucijo", hkrati pa pripelje tudi do katastrofe, če se znajde v napačnih rokah, zato združi moči s Stewartovo in Balinskovo ter poskuša to preprečiti.

Banksovo bomo lahko gledali kot lik Bosleyja, ki novi generaciji angelčkov v napovedniku predstavi kolekcijo lasulj, oblačil in "igračk", ob čemer lahko opazimo tudi nekatera oblačila iz prejšnjih filmov, ki so jih nosile Drew Barrymore, Cameron Diaz in Lucy Liu.

Film bo v kinematografih na voljo ob koncu letošnjega leta.