"Včeraj se je kar tukaj, v našem domu, rodil najin tretji čudež – deček Leo. Tako ponosen na svojo čudovito, močno, špartansko ženo Tamaro Šulić," je v ponedeljek na Instagramu ob fotografiji žene, starejših dveh otrok in novorojenčka ter videoposnetka, na katerem Lea pestuje sam, zapisal glasbenik. Ob tem pa hudomušno dodal: "Naj se kaos začne."

Zakonca, ki sta se pred dobrimi štirimi leti razveselila prvorojenca Vala, pred letom in pol pa še Hane, sta novico o nosečnosti s svetom delila v objavi na silvestrovo. Podobno sta storila že pred dvema letoma, ko sta nato poleti dočakala hčer, ki je na svet prišla tako hitro, da očku, ki je ravno takrat nastopal v Rimu, ni uspelo ujeti njenega rojstva. Nekdanja manekenka in glasbenik sta se sicer poročila leta 2017, malo po tem pa dočakala tudi prvorojenca.

Šulić, kot je znano, skupaj s hrvaškim violončelistom Stjepanom Hauserjem sestavlja svetovno znani duet dveh violončelistov, 2Cellos. Svetovno kariero sta pred tremi leti začasno postavila na stranski tir – Šulić zato, da se je posvetil družini in samostojnemu albumu, Hauser pa zaradi drugih projektov.

Leta 2019 je Šulić v pogovoru za MMC pojasnil, kaj je bil razlog za premor v delovanju 2Cellos ravno, ko sta doživela svetovno slavo: "Zame je družina temelj vsega. Vedno sem si želel imeti otroke. Zame je glavni izziv uravnotežiti glasbeno kariero in družinsko življenje."